Friday, June 6, 2008

Perfume Lagi...

Hari Jumaat ni aku ambil leave from work sebab nak rehat sikit. Dari pagi, bangun lambat ala ala bagaikan puteri, did some laundry. Lepas tu lapar sangat pukul 11.30 am lagi dah keluar lunch. Lepas sembahyang Jumaat terus pergi ke Amansuria, PJ untuk ambil he ha present lagi iaitu set wangian Incanto Pour Homme dari Salvatore Ferragamo ni. Bau dia keras sikit ..gemar lagi aku pada Paul Smith Story (patut ada bagi semua jejaka Malaya! ..tapi nanti bau sepesen pulak). Incanto ni kalau pakai at certain activities.. i think OK la.


Lepas tu terus ke The Curve untuk ke gym dekat sana sebab dah dekat.Terserempak pulak dari jauh dengan Ben, my hospital colleague..nampak macam tunggu seseorang. Lepas gym tu terasa lapar sebab buat cardio hari ni burn lebih 800 kcal.. Teringat pulak dah dekat dengan Williams dan terus call Anuar yang tinggal kat Damasara untuk pergi ke sana sama. Aku makan Nasi goreng Seafood ... mak datuk portion dia untuk 3 orang makan... Nasi dia separuh jer terlarat aku makan... hai minyak naik aku pula membazir..Kesian orang Somalia.. Sampai rumah terus post entry dan tidur tak ingat dunia... Best nyer kalau cuti..

3 comments:

axim said...

mmmm tu sumer perfume high class tuh...tak sampai tahap lagi yek ..hehe..btw,makanan kat william siyes banyak giler portion..arituh aku order spaghetti carbonara tapi tak habis sebab rasanya cam da makan banyak tapi mcm tak luak pun..!!!hampeh tul la...

syukur said...

Tengoklah Uncle Williams dan anak anak anak nyer saiz cam ner... ikut portion dia orang la agaknya.. Best pergi ramai ramai sebab pesan tak payah banyak menu .. tapi share share macam buffet... Nanti Axim datang KL... bolehlah pi sekali lagi

Ekin said...

pakcik menang contest lagi ke? rajin betul..