Thursday, June 12, 2008

International Muay Thai Superfights


Suka tak dengan Muay Thai ? Ala Thai kick boxing tu. Lebih best kalau tengok aksi aksi Muay Thai ni secara live. Bertempat di Stadium Malawati bulan depan akan diadakan acara ni. Antara kickboxer jemputan adalah Contender Asia Stars seperti Dzhabar Askerov, Kim Khan dan Zidov Akuma. Malaysia pun hantar 4 orang wakil. Lebih best lagi ingat nak ambil gambil aksi aksi Muay Thai.. Mesti best.. Aku memang nak pergi... tengok dush dush... best nyer. Apatah lagi FREE .. ha ha. Kalau tengok harga tu.. ooo mahal ooo. Tambah lagi minyak naik harga.

Tempat dan masa seperti berikut :

Saturday 5 Julai 2008
Stadium Malawati Shah Alam

Selepas tu pulak ada post party di The Zouk, KL, jumpa jumpa dengan boxer boxer ni.

Ada pembaca blog ni yang nak pergi sekali sebab kalau ada... ada kawan aku yang nak bagi tiket free dengan tiket post party tu lagi... nak tak?? kalau minat.. leave your message ya..tapi tak promise.. i ll try to get it for you...

DUSH DUSH ...Pain Guaranteed!

5 comments:

axim said...

waaaa kalau free boleh la nak join...tapi rasanya at dat time i'm not dat free bro...pain guaranteed?huhu....ngeri tuh..

hamdan najmi said...

sayya nnak juggeeee

syukur said...

Axim : oo memang ngeri suka dush dush..ha ha

Hamdan : betul ker?? kalau nak please reply to my e-mail syuks77@gmail.com , sertakan no phone anda.. nanti saya usahakan. kalau ada kawan u nak pergi pun boleh la

Catz said...

nanti buh gambar2 dalam blog ye doc..!

Galvin said...

Kalau tak jadi pergi, ada banyak gambar aksi DI SINI