Monday, June 2, 2008

Malam Anak Perlis

Baru ajer dapat berita ni dari one of my DERMARIAN friend, Budiman Jawi tentang event ini. Aku ni sebagai anak jati Perlis (he he walaupun dah jarang balik) rasanya event ni patut dalam kalendar aku. Best jugak kalau semua budak budak DERMARIAN pergi dan buat gathering ala ala reunion. Teringin nak jumpa semua kengkawan aku yang dulu.. tak kiralah yang dah berkeluarga ke, yang masih solo ker atau yang dah macam macam lah.

Aku tak tahu pulak ada persatuan yang sebegini aktif. Budiman ni memang aktif dalam persatuan sejak zaman sekolah lagi dan dia antara AJK malam tu. Tengok menu dia ikut selera utara ni buat aku terlioq.. (opsss bahasa utara, keluaq dah..)

Aku ingat nak pergi kalau ramai member lama sudi. Budi.. aku tolong war war kan yer. Info lanjut boleh tanya si Budiman yang memang budiman sungguh atau lawati lawan web persatuan.

4 comments:

Beruang Madu aka Honey Bear said...

aku baru jer balik perlis, kita aku anak perlis tak?? aku datang nak makan jer...

syukur said...

boleh .. asalkan ada kaitan dengan perlis

zafi said...

Ade persatuan anak2 perlis buat gathering diz coming july kat istana hotel. :)
i guess to join kene jadi member kot.

mrbudie said...

thanks for the promo...

baru last week depa habaq kat aku yang dinner ni free untuk 100 orang yang daftar nama di anakperlis.com

http://www.anakperlis.com/

utk event PPKL :

Hotel Istana, Kuala Lumpur
Jumaat/04Julai2008/8malam/Rm100sorg
contact:
En Azuddin Ismail(012-6910888)
Cik Suzana Zakaria
(03-2692 4384, HP: 012-299 6194)