Wednesday, June 4, 2008

Cool Banana Bar

Cool Banana Bar ni terlatak dalam rangkaian Park Royal Hotel. Tempat santai ni best lah jugak. Aku singgah ni pun si Zaimi yang belanja waktu course kat Park Royal Penang recently. Nak tengok EPL sekali kat LCD TV di bar tu. So kami pun duduk la minum ajer kat situ. Aku minum orange koktel dan Zaimi coffee cappuchino.

Hiasan dalaman dia penuh dengan kartun kartun berbentuk pisang ni. Cute kan???..Ingat hari tu nak bawa lari jer satu. Buah pisang sendiri pun kalau dimakan tinggi garam potassium nyer tetapi aku memang suka.


Tempat ni kalau nak bersantai dan sembang lama lama memang tenteram dan aman. Ditutup pukul 1 pagi setiap hari. Kunjungilah kalau singgah di Park Royal. Ni gambar aku yang Zaimi dengan minuman kami..Itu waktu half game break.. so aku pun click click lah. Susah bila dah ter addicted ni..

4 comments:

edina monsoon said...

gambar dengan zaimi not clear. Ambik dengan camera canggih slr ke??

syukur said...

yessss... but the pic was taken by the cool bananas staf.. so..slr actually needs good hands too

hamdi said...

Ughh suka benar puji diri sendiri

syukur said...

ehhh..mana puji diri sendiri la...aku ciplak your words la tu.. he he