Sunday, June 22, 2008

Lamanya Tak Pergi Midvalley.. Dah Pe'rak...

Dah lama jugak aku tak bershopping hari hari Ahad ni di Midvalley...Selalunya ke KLCC sebab parking kat Avenue K dulu murah sangat RM 1 per entry..tapi sekarang cantassss Rm 5..wooi penangan minyak naik harga ni. So,... beralih angin. hari ni. Alamak.. aku ternampak pulak Prof . Raymond, my consultant neurologist dari jauh... dengan jeans dan t -shirt rock habis... aku buat buat masuk kedai. Perrggh selamat. Hai... macam tak biasa??? well...cam tu kalau kat luar dressing aku langsung orang tak fikir aku kerja doc. Pergi jugak melalut sekali ler The Gardens yang bersebelahan. Apa yang dibeli??

Stop by Body Shop... sebab dari luar kedai nampak shower gel ni ... bau dia pun mmmm nyaman.. kata mereka baru dibuat white musk for men.. aaa lagi pun shower gel aku untuk ke gym pun dah nak habis. So belilah.. asyik keluaq jer duit. tapi best haruman dia aku pakai ke gym hari ni sampai sekarang baunya.. ghaum ghaum bau dia.. ha ha. Dia orang tengah kempen kalau Pelihara Alam Sekitar.. so kalau nak paperbag .. terpaksa tambah 50 sen... ala cakap ajelah dah habis modal buat paperbag.. ha ha.

Tak sah kalau aku tak beli magazine yang terbaru kat The News.com.

Sebenarnya objektif hari ni nak cari nice pant for work. Melilau lilau cari akhirnya aku jumpa yang ini .. good quality.. affordable price.. selesa bila pakai.. mak datuk... pinggang aku susut lagi.. 31 inch ajer dah... ye haaaaa. Cuma belum full six-pack jer lagi. Jangan jeles Beruang Madu...

Tiba tiba dengar riuh rendah kat Harvey Norman... ooo sales hour rupanya.. Aku rembat all-in one printer ni.. aku rasa murah kot.. Lama dah nak beli sebab nak print photo untuk my own superwall dan scanner yang penting untuk blogging ni. Hampir juga rembat PDA Phone palm Treo.. tapi lepas rujuk ngan Asri.. terlebih mahal pulak.

It comes with free 2 rims of Double A paper.... suka benda benda free ni.

8 comments:

Catz said...

Doctor rock...hehhhee..
hooo..u pon suka body shop eh.. me too..from head to toe.hehehe..the smell fuufff...eh knp kena tambah 50 sen ek?? last 2 months catz pi dpt paper bag takde kena charge extra pungg..

syukur said...

laaaa. memang minat jugak Body Shop terutamanya shower gel dia tambah ada men's range jugak tetapi bukan perfume dia la.. i tetap suka Paul Smith Story..
Laaa. ni mesti kisah tak baca habis ni.hiks..kena tambah 5o sen untuk kempen Alam Sekitar dia orang.. bidaah jer tu.. sebenarnya Body shop dah stingy dan kaut untung lebih.

axim said...

wah wah wah...shopping sakan noo.....pe'rak tuh aper?(*matilaa bimbo tak tau...)

Wahidah said...

i luv white musk smells also but white musk too la...harum gle

syukur said...

Axim : hang ni orang Penang betul kar atau celup ni?? pe'rak tu macam terkesima atau rasa jakun yang melampau... aaaaa... cenggitu la kisahnya.

Wahidah : yeah .. memang harum and now they have range for men... tapi suka lagi wangian perfume Paul Smith Story... best bau dia.

Wahidah said...

Paul Smith Story...tk pernah bau lg...khas utk guy ker?

Beruang Madu said...

Cis nak menunjuk lah tu... keji tau!!! ahhhh jeles tahap gaban dah nih.... nanti ko...

syukur said...

Beruang madu : amboii... sejak dua menjak.... asyik jeles menjeles ake .. tak baik tau.. ha ha..esok kita gi makan yerrrrr..