Sunday, July 20, 2008

Sexy Giselle Wears My Creation... Ha Ha ha


Ni dah tersuka sangat dengan Shah punya recommendation pasal PhotoFunia. Tak der kerja cubalah try.... best jugak kan kalau fikir fikir dapat highest paid model macam Giselle ni buat catwalk untuk my line of clothing...lagi teruja kalau ada Jessica Alba ...ha ha... bermimpi di siang hari lagi.... he he...
Try it out coz it is FUN ...... really really FUN i mean..

11 comments:

M@x said...

Hehehe! So funny. :D
Give us more....

axim said...

copppp..!!!ingat tak arituh yang dalam my entri kata admire giselle bunchnen,actually bukan yang nih,i admire kat heidi klum yang kawen ngan seal tuh...haha silap orang daaaa

axim said...

copppp..!!!ingat tak arituh yang dalam my entri kata admire giselle bunchnen,actually bukan yang nih,i admire kat heidi klum yang kawen ngan seal tuh...haha silap orang daaaa

Inah said...

huhuh..seksii..

Shah said...

Aiyooo nanti fashion line kau semua letak gambar muka kau aje ke? Hehehe...

syukur said...

MAx : yeah.. thanks Max... try it out yourself.. it is FUN

Axim : mana tak ingatnyer... kau tersalah fakta waktu tu Axim... anyway.. i think Giselle is hotter than Heidi sebab Heidi pendek sikit larrr berbanding Giselle yang kaki dia mak datuk panjangnya.

Inah : Tu lah... nanti i buka fashion clothing sendiri... tapi yang ni lah kot paling sexy... yang lebih seksi tak boleh tak sesuai dengan norma masyarakat kita.

Shah : kenaper ??? Tak percayer ker?? Alaaaa Shah, bolehlah...dia punya cop mohor line tu ada muka aku... ha ha ha boleh.???

PUTUBAMBU said...

huh..sexy beb..!!

tapi jessica alba pun boleh tahan gak kan? hehehe...

PUTUBAMBU said...

kita pun dah buat..hehhe...

nak gak try.. nak glemer..ekekek..

syukur said...

Putubambu.... Jessica Alba memang the BABE.... he he...dah try ker syok kan PhotoFunia tu... buatlah billboard tu

Josh said...

Fuyooo..... sepatutnyer Syukur kena pakai seksi jugak la. Or at least pakai gambar yang x berbaju. ahaks.

Beruang Madu said...

sempat lagi tu... takper lah janji bahagia