Friday, July 4, 2008

Ole Ole Ole...Medical Department Will Be The Champ

Hujung minggu ni best sangat sebab akan diadakan pertandingan ... persaingan... the battle antara department di HUKM untuk menjuarai satu kegemilangan. Acara pesta bola di HUKM ni is actually yearly basis di anjurkan. Tahun lepas Medical Department dapat tempat ke tiga di belakang jabatan ortopedik dan jabatan anaesthesiology.. dan antara sebabnya sebab tahun lepas aku tak main kottt... sebab kena hadiri kursus diabetes waktu tu... terkilan lah jugak.. tahun ni aku mesti mesti menyumbangkan keringat dan tenaga untuk menaikkan martabat bola sepak department... ha ha..

Memang ada can tahun ni nak menang..tambah lagi juara bertahan, anesth dah bungkus tak hantar wakil.... apa ker hal ni dr shah ???? boleh ker aku spekulasi macam tu.. tak pe la kot..sekarang ni pun hangat isu isu spekulasi dan sensasi negara kan??

Petang tadi, aku, Anuar dan Zaimi pergi ambil jersi jabatan yang ditempah di MS Gill Jalan Tunku Abdul Rahman... design dia Zaimi yang pilih... mmmmm...bolehlah..tapi aku suka yang warna ang-ang sikit...Macam ni lah rupanya jersi jabatan kami dengan embross gold MEDICAL...

Department dah peruntukkan sejumlah wang untuk jersi ni..thank you lah to our Head of Department, Prof Fadilah dan Bendahari department, Dr. FAuzi Anshaar..
Cantik ker ??? Fashion sense aku cakap bolehlahhh...kalau aku yang pilih mesti meriah lagi colour dia..he he...Boleh teka jersi nombor beraper aku pakai??? Cepat cepat.. esok aku akan beritahu siap dengan review dan keputusan nya sekali..ok??

Ni lah boot aku pakai esok...ang ang merah betul tapi design dia cantik . Ni pun tengah cari balik dalam almari aku punya tight pant dan shinguard.... kalau tak pakai tight tu nanti.....seluar tu pendek sangat.... terlebih sexy dan seksa pulak nanti.

Kami berharap penuh akan menang esok.. segala persiapan telah dibuat dan latihan....Sesiapa yang free.... bolehlah tengok game ni....Mai Mai tapi sokong department i yer...

Tempat : Padang Sekolah Menengah Teknik, Cheras, KL (sebelah HUKM)

Masa : 8.00 pagi hingga 1.00 petang

Tarikh : 5 Julai 2008

7 comments:

Anonymous said...

mak oiiii, Dr. Syuk! awat sepatunya merah giler kalernyer tu...mau tersilau mata segala orang nantinyer...tapi baguih jugak noooo. harap2 time diorang tersilau tu, cepat2 tendang bola masuk GOL....wokeh...hehehehe

Inah said...

alahai..baru nak tgk..esok pi tempat lain pulek :(

dr sure pakai jersi no 13 atau 7 :P..tekaan secara rambang..kalo betul nak adiah :D

M@x said...

Gud luck! All da best!

Josh said...

fuyoo... ang-ang punya mesti Ong! I'd never play soccer in my life. Tapi sepak-sepak bola tu ada ler.

Beruang Madu said...

Eh itu bukan sekolah yg ada budak nampak hantu tu ker?? alah yg masuk paper hari tu tu

Catz said...

Good luck doc....!

syukur said...

Anonymous : style mesti ader.. he he..dan memang reason tu la untuk silaukan mata lawan ha ha..

Inah : tepattt.. NO 7 ..tapi sebab inah bagi dua nombor kan..so kira tak aci la yer... he he

Max : Thank you Max

Josh : ala .. i pun tak pandai sangat maner pun Josh... hantam sahajalah labu...... he he

Beruang MAdu : oooo ye ker.? tak tahu lah pulak..sebab sejak kes anwar ni dah ban paper.. ha ha

Catz : thank you catz.. nak turun padang tengok ..jom ler..