Saturday, July 12, 2008

Pictures..... On The Field

Hujung minggu ni sibuk sikit ler.. ajakan member click click...Shah, Hamdi dan BM ke Putrajaya pun tak dapat pergi walaupun kalau boleh nak berade kat dua tempat sekaligus..ha ha...tak sempat nak update blog ...sori mori ..ehh cakap Jepun pulak sebab banyak dengar speech Japanese cardiologist dekat conference. Meanwhile...layan aje la..gambar gambar ni yang di ambil dari tepi padang waktu game bole dulu.

Piala rebutan..tapi dah terlepas dari genggaman



Gambar bangku kat stadium tu pun boleh jadi objek.....kena creative cari objek..



Ni lah tangga yang menghubungkan HUKM dengan Padang bola sepak tu... nampak cantik pulak dari jauh...so snap...



Picture ni sebenarnya nak tunjukkan over-exposed sometimes not that really bad (he he..menutup kelemahan diri...ha ha)..gambar ni over-exposed tetapi sesekali over-exposed best jugak......

6 comments:

axim said...

syuk,have a great weekend to you!!

Inah said...

u know wat..inah paling suka gambo bangku tu :)

x dapat pi putrajaya ek..semalam depa dah plan macam2 :)

syukur said...

Axim : Thanks Axim.... bila pergi Singapore dengan your "Family" ?? You too enjoy the weekend..

Inah : I suka jugak gamabr tu Inah.. Apa nakbuat tak dapat nak join la Putrajaya trip untuk ambil gambar... my course kat Hilton tak habis lagi..mmmmm next time mesti pergi.

Catz said...

nice photo doc. wah..derang ada sesi klik2 yer? rugilah tak join yer?

M@x said...

Gambar overexpose tak per, jangan body overexpose yek. :P

syukur said...

Catz : memang rugi tambah pulak pergi klik klik dengan a bunch of good friends..

Max : kalau dua dua boleh tak?? I nak jadi makhluk tuhan paling seksi boleh ??? he he...lawak je