Friday, September 26, 2008

Maaf ! Aku Terlalu Mencintainya.........

Kumpulan Kerispatih dari Indonesia ni memang aku dah lama minat dengan muzik mereka. Album terbaru mereka..TAK LEKANG DEK WAKTU....satu lagi hasilan yang cukup sempurna bagi aku. Muzik mereka bukan satu picisan tetapi mereka ni graduan muzik yang mempelajari unsur muzik itu sendiri. Cukup minat dengan vokal penyanyi utama dia..merdu bangat
Sebenarnya aku suka layan ROCK music.. tetapi song section aku banyak lagu melankoli sahaja..so pilihlah lagu ni yang agak fast number... Klik ajer kat sebelah..dan enjoy...

Maaf ! Aku Terlalu Mencintainya.... amati bait liriknya dan fahami.....


Kau memang sanggup membutakan aku

Hingga mudahnya aku terjatuh

Melupakan sesungguhnya arti ketulusan

Pudarkan logika sehatku

Seketika kusadari semua permainan ini

Hanya kan banyak melukai perasaan

Aku dan kamu tak mampu lagi tuk mengelak

Kisah cinta ini harus segera kita akhiri


C :

Maafkan maafkan aku sungguh

Ku tak punya daya untuk mendua

Tuk khianati cinta miliknya

Pergilah pergilah bawa saja semua kesemuan

Yang kau tawarkan

Maafkan aku,

Aku terlalu mencintainya


Seketika kusadari semua permainan ini

Hanya kan banyak melukai perasaan

Aku dan kamu tak mampu lagi tuk mengelak

Kisah cinta ini harus segera kita akhiri


Chorus :


Maafkan maafkan aku sungguh

Ku tak punya daya untuk mendua

Tuk khianati cinta miliknya

Pergilah pergilah bawa saja semua kesemuan

Yang kau tawarkan

Maafkan aku..

Aku terlalu mencintainya Aku terlalu mencintainya.. Aku terlalu mencintainya.. Aku terlalu mencintainya..

6 comments:

budleee said...

yup me too

got that same feeling too

Catz said...

Assalammualaikum...

selamat hari raya , maaf zahir dan batin.
hati-hati memandu..

catz

Faisal Admar said...

hehe saya prefer english ballade. bukan pasal berlagak ke apa ke. tapi kena dengan jiwa. syahdu jek.

p/s: ada org kasi "tiada dusta antara kita". sedih sgt terkenang kembali :(

syukur said...

Budlee :
is it pertaining to the song ??? This song is a quite nice fast number..


Catz :
Dah balik kampung ker ??? I balik lepas sembahyang raya jer Catz ... sedih nyerrrrr...Tq for the reminder..yup akan sentiasa berhati hati dijalan raya ..


Faisal Admar :
Ye lah semua orang ada cita rasa sendiri kan ?? tak semua sama. Tu lah namanya unik!!

Ms B said...

Dear syukur,

Would like to wish you a blessed eid. May you have a nice time with your loved ones.

syukur said...

Hi Ms B,

Thanks for the greeting.. you too have a great Raya celebration even you are miles away from your home town !