Saturday, September 20, 2008

Hu Hu Cardio Team Out Again For Buka Puasa



Ampunkan gambar pertama yang blurrrrrr habis ni ! Sebab aku dalam gambar tu..jadi yang tukang ambilnya.. ntah sapa aku sambar tah !! Anyway, malam Jumaat lepas, sepasukan team Kardiologi HUKM buka puasa sama sama lagi... dibawakan oleh Boehringer... bertempat di San Francisco Steakhouse KLCC . Beza sikit dengan second gambar ni...padahal setting sama jer.



Sebab boleh bawa spouses dan anak-anak sekali dan maid jugak...so lebih meriah lahhh.. Bos pun hint supaya aku bawa teman istimewa... aku jadi puzzle sekejap....errrrr...he he. best jugak dapat outing macam ni .. menjadikan hubungan kerja tu lebih akrab ..kan ???




Panjangnya meja kami ..tu pun ada satu meja special untuk Prof Oteh sekeluarga. Aku dah kamcing dengan anak Dr. Faizan yang cute mute tu... eee geramnya uncle!!, anak Dr. Ika pulak bercakap tak habis habis.. in English u know !!! Few MO's tak dapat hadir sebab ada yang balik kampung. Semalam pun jumpa balik dengan Poh , Ai Ling, Tony, dan Angeline, Kelvin, Leong dan seorang lagi tu..aaa dah lupa pulak dari Astra Zeneca... dan yang bestnya all the bachelors gather at one side ... buka cerita lain...alamak kurang pahala puasa aku ... he he he.. IT WAS FUN !!!
Food as usual menu kat San Francisco... layanlah gambar makanan yang mengiurkan itu.. he he

Friday nite try la to avoid KLCC.....nak bayar autopay pun 30 minit tunggu..jammmmm..errrr. Thanks Boehringer !!

8 comments:

Zuer said...

makan luar lagi? best nyer...pic nie mcm pernah nampak jer kat facebook?

Kembara Musafir said...

sedapnya dia makan besar... raya belum lagi tuh... hehe...
rezeki... rezeki...

Catz said...

hem...ada je org nak sponsor makan ek..syoklah...menyesalpulak tak teruskan cita2 jadik doktor lah dulu...hihihik...
sedapnya menu buka puasa u ols..
aku tetapp dgn juadah bazar ramadhan..huhuhuhuuh

syukur said...

Zuer :
ye lah .... some kena letak dekat FB dan kat sini jugak !

Kembara Musafir : Alhamdulilah....dah kompeni nak belanja..i ONN ajer.. he he

Catz :
Tapi tengok juadah Bazaar Ramadhan yang CAtz beli tu sangatlah meriahnya..he hehe

axim said...

wahaha...gambar first tuh sapa ambik gegar habis kan..hehe..

wow bestnyer program jalan jalan cari makan di ramadhan ini yaa...MERIAH!!

syukur said...

Axim..tu la pasal... kena ada photgrapher certified dalam group ni.. kalau tak der cam ni jadinya hancur gambar he he he

Faisal Admar said...

Alamak! Autopay 30 minit! *mati*

... and yes meja terlalu panjang hehe!

syukur said...

Faisal :
Tq for your comment as always....yup KLCC memang cenggitu Faisal... meja tu sebab penuh dengan seluruh cardio unit dan family mereka.