Thursday, October 16, 2008

Raya Visit At Budi's In Kajang

Budi menjemput aku hari tu ke rumah dia di Kajang ... acara makan makan dengan seluruh adik adik dia serta teman teman rapat.. ye la terasa pulak aku as part of their family.. Bokhari dan Bakti Jawi , adik dia dah pun masing masing datang dengan pasangan masing-masing.. Kajang dengan Cheras tak jauh pun tambah lagi jemputan dari sahabat yang dari zaman sekolah lagi sampai sekarang tak boleh aku katakan tidak!!


Jumpa dengan Jeff, yang juga orang Perlis...orang Padang Katong..waaa banyak juga orang Perlis yang dah membina nama di KL ni...Bangga aku !


Si Mimin, anak Budi dengan uncle Bokhari dia... dah tak segan dengan lensa kamera aku...nampak aku datang terus lari untuk salam dan cium tangan..bagus betul kawan aku ni didik anak dia !! Jangan jadi spoilt macam uncle sudah laaaa... ha ha

Lampu hiasan kat perkarangan rumah Budi..cantik ...



Hiasan dalaman.. ni semua hiasan wife dia, Zavina...


Kek Muffin ni memang sedap... Zavina ambil untuk tempahan lagi.. Sesiapa yang berminat bolehlah aku jadi orang tengahnya... he he Komisen yerrrr...


Dah lama jugak tak pekena soto sup ni ..sedap..2 pinggan aku belasah !!!


Makaroni ni pulak 2 pinggan aku belasah !! he he

Buah- buahan....

Aneka maruku, kerepek dan sebagainya....


Budi's happy family..semoga berbahagia ke akhirnya.......Terima kasih kerana jemputan..Kenyang sesungguhnya .. tepat pukul 3 aku cabut balik...kalau lagi lama lagi banyak aku makan.. he he.. terus ke gym burn that calories back.. ha ha

11 comments:

mrbudie said...

terima kasih kerana sudi ziarah teratak kami, insya-Allah, ada rezeki, kami jemput lagi.
p.s - itu D40X, kalau mau let go, kasi tau ek?

syukur said...

yeah TQ kerana menjemput ....Had a great time there with your family....ooooo D40 X tu...ok nanti bila aku dah sambar either D90 or D300

PUTUBAMBU said...

betul ke gi gym ni? curious tau..(hehehe..)

jerry maguire, jr. said...

nice pics!!

syukur said...

putu :
Betul ... tak bohong..lepastu terus pergi...tak pervcaya boleh pergi check kat FF Menara Manulife !!
he he

Jerry Maguire :
Thanks dude !

yazrie said...

hehehehehe....GIGIHnyer.....Lepas makan terusss ke gym...tak terperanjat ke perut tuh? Hehehehe

syukur said...

mestilah Yazrie..i kena jaga body... he he he... perut I tk terperanjat pun !!

Wahidah said...

wah bestkan pi beraya......mkanan pun nmpak sedap jer

Catz said...

bestnya..
aku pi mana2 blog pun org duk blog pasal pi open house..open opis...makan..dan makan...dan makan..
soto....one of my fav...tetiba terasa nak buat soto pulak...iskk..iskk....wah...totally 5 pinggan lah mkn ye doc...
aku jeles....nak makannnn....

Beruang Madu said...

Hmmm.... open house yer... bestnya rumah member tu...cantik sungguh dan soto?? wah raya raya makan soto...nampak cantik gambar tu mesti sedap soto tu kan...

syukur said...

Wahidah :
pesta beraya ni kerap pulak ..habislah my diet !!

Catz :
Soto tu memang sedappppp... tu yang melantak banyak tu.. he he

Beruang MAdu :
Sangat sedap soto itu...my friend punya wife masak sendiri tu.... hai tak buat open house ker tahun ni ????