Friday, August 22, 2008

A Year Older, A Lot Wiser.....



Hari Selasa tanggal 19/8/08 lalu, kami rancang buat half surprised birthday celebration untuk Hamdi yang menyambut Hari Lahir dia yang ke 34. Yeah... dia nampak muda dari umurnya..aku jugak yang nampak tua... aaa...tak kisahlah..Shah dan Beruang Madu jadi organiser.


So.. bertempat di Green Box, Jusco Cheras Selatan , aku, Shah, Beruang Madu pun pergi ke sana di samping Lily dan MNN yang aku jumpa buat pertama kalinya. Nice to meet both of you my dear bloggers. Wow..Lily pun ada NIKON yang lagi gempak dan MNN ...the faceless guy (la ..tak boleh nak letak gambar kau kat sini..kau lagi kacak ler dari Brad Pitt tu. he he) . Kalau nak tengok lebih gambar aku...visit la blog Lily !!!





Me and the birthday orang yang dah lanjut umur... he he.. Happy Birthday Hamdi....34 ??? ooo yer ker ?? Hope you like the birthday cake and my present tu.

When the doctor sings..... Shah suka lagu yang mellow mellow ni....tapi suara dia BEST !! Aku sendiri pun nyanyi lagu Mendendam (Marcel), Tanpa Kekasihku (Agnes Monica...he he dia orang tak pernah dengar) dan duet dengan Lily lagu Ceritera Cinta (Jac dan Rio Febrian) serta duet dengan Hamdi lagu Over You (Daughtry) . Tapi paling best kita orang melalak dan jerit ramai ramai lagu Ikhlas Tapi Jauh, Bad Day (Daniel Powter) dan lagu hit terkini I'm Yours.. Best bangat !! Tapi paling merdu bangat tentulah Beruang Madu...tetapi suka sangat dia lagu 80-an...he he.. Bilalah nak boleh karaoke lagu Bawaku Terbang (Fabolous Cats)



Ni pulak...gambar Beruang Madu dengan Tarian Panda yang membuatkan kita orang ketawa berdekah-dekah... uuu dah lama tak ketawa cam ni.



Dan that free-flow of good food.... Melantak tak ingat dunia aku... he he.. bawah ni my piece of that birthday cake



Food lagi......




13 comments:

edina monsoon said...

That's so sweet! To have a birthday party for Hamdi. The karaoke bit looked specially fun.

suesamsudin said...

bestnya makanan2 itu....ala nak tgk gak abg bear menari...huu huu...mesti dasat kan doc...

syukur said...

Edina Monsson :

Yeah... the birthday party is good . Can you sing ??? Maybe next time we all can go singing laaa ..

Suesamsudin :

uuu memang dasat gila Sue... macam orang dah tak ingat dunia pulak.. he he...sorry yer BM.

edina monsoon said...

I only sing if there's a gun put to my head....or if it's for exam purposes. Otherwise my repertoire is strictly for the shower..and my poor unfortunate neighbours.

Inah said...

the foods look so damn yummylicious..doc..i noticed u can smile actually in pics..keep it up!! u have a sweet smile :)

Wahidah said...

wah seronoknya korunk.....mesti have fun kann

syukur said...

Edina Monsoon :

Ok then i shall purchase a rifle then... he he he

Inah : Sweet smile ?? Mmmmm ye ker.. i never realize that.. Thanks Aussie girl

Wahidah : Definitely fun experience Wahidah...

rose_wanmusa said...

wow..hamdi is lucky to have such good friends..didn't know u guys can sing..kang bila ada department gathering je apa..volunteerla nyanyi apa lagi..

syukur said...

Rose : ha ha ... duet ngan kau boleh ??? ha ha tapi song selection susah sikit ler... sebab kau kan peminat fanatik SHARIFAH AINI jer.... he he he

Zavina said...

i love karaoke, but not budi... n he always refuse esp. with my frens around... maybe kalau u ajak dia nak kot?!

Faisal Admar said...

kek nampak sgt sedap! buah2an asli gitew :)

btw... letak la mp3 suara dr sikit hehe!

banyaknye makan... nasib maintain jek badan kan

rose_wan musa said...

woi..sape lak peminat sharifah aini..jangan la malu lak nak ngaku kalau dah minat tu

Shah said...

Eh lambat lak aku nak tinggalkan komen kat sini. Well better late than never hehehe... Had a really great time that day. Can't wait for the next session tapi kena tunggu lepas raya la nampaknye...