Saturday, December 27, 2008

Restoran 3 : 3 Lekkar di Puncak Datai Bay, Langkawi




Restoran ni diusahakan oleh Nasir, kawan kepada Hamdi sebenarnya. Terletak di puncak dekat pintu gerbang ke Datai Bay (yeah, kawasan orang orang kaya tu) cukup unik dan ada style...sesuai dengan tajuk blog ni..ha ha. Tapi harga makanan di sini cukup berpatutan dan sebab tuan punya tahu kita orang bloggers...dia kasi lagi 10 % diskaun.. 7 orang makan kenyang gila adalah dalam RM 50...dipuncak yang terpencil cam tu..mana mau dapat !!


Ni antara edisi makan meriah di Langkawi...Beruang madu 2 pinggan ker ?? he he


Me, Pinky, Dik La and Chen (yang tak suka di tag di FB dan cakap FB boringgg !!!)


Dekorasi....cantik....

Payung colour hijau ni memang menarik perhatian......mmmmm

View dia pun menghadap ke laut....so sementara tunggu dia masak tempahan kami yang berjela tu..sempat posing kat laut luas..sambil buat aksi lompat jugak ..he he

Makanan dan minuman yang sungguh authentik ...sedapppppp....dijamin

Kalau anda datang ke Langkawi,,please do try ! marveles dan cosy dan murah !!

Minuman..

14 comments:

chen said...

facebook is soooo boring!

hehe!

Ad said...

ayyoo..lapauu nengok..


note:
chen..ad pun baru belajar guna FB..meh laa godem2 sama2

pinkebaya said...

hi..
ni 1st time jengk ur blog.. really njoy reading ur entry anyway..
wah beshye, gr8 food, gr8 price,
gr8 frens!

pink pun suke g lngkawi.. evry year i'll go at least 3 kali tu jln2 n shop there..

suesamsudin said...

sedapnya!!!! n doc chen DAH KURUS!!!! WOW !!! hehehehe, kiranya kak pinky dah jumpa laling dia ye.... (nape doc pun nmpk susut?)

Wahidah said...

wah wah langkawi...

jalan sakan eik...

best2

Chen said...

hi sue! yup, lost some weight. exercise and diet. hehe!

happy new year, sue!

happy new year, syuks!

Catz said...

doc syuk,..

seronoknya jln2 langkawi..
more entry plissss...hiks...
eh..kat mana tmpt mkn ni..?
will try if pi langkawi...

anyway..
happy new year!

catz de miow

:: NbC :: said...

tunggu entry lompat2 lak.. hehhehe

pssst Su, dah jumpa laling.. yeay..! :-P

Lily.Lulu said...

happy new year dr.syuk !!!
:)


sedap2 tgk makanan tuh sume
lapar jadinya

Faisal Admar said...

doc pun dah jadi flogger ke? keke. lapar lak tengok dah le lom makan lagik ni.

setuju dengan chen. fb boring!

syukur said...

Chen :
eeeerrr..Facebook tak boring la... exciting ..very exciting ..he he he

Ad :
FB tu dah habis godam..ha ha.. kat Cina tu ade ker cam ni ? Hu hu kesian dia.

PinkKebaya :
Thank you for dropping by my blog yang tak seberapa ni.. Langkawi is definitely a nice trip kalau pergi dgn member yang sama kepala.. ha ha


Sue :
aik i susut ker ? Chen memang susuk...i tengah belajar diet supermodel dia..ha ha

Wahidah :
meman Langkawi best..duty free

Catz : memang seronok tetapi Catz lagi best kan pergi jelajah luar negara

NBC : gambar tu semua Hamdi yang punya tu... i pun baru nanti nak minta copy dari dia...the yoga pose

Lily Lulu : Happy New Year too..

Faisal Admar : flogger ? tak la sangat... tetapi kedai yang unik mcam ni wajar diberikamn ulasan.

Shah said...

Memang suker giler food kat Tiga nih. BTW mana pic loncat2 kat pantai tu?

syukur said...

Shah : gambar loncat loncat tu..ada nanti upload ...sebab nak combine dengan Hamdi punya pic loncat loncat !

:: NbC :: said...

hahhahhaa, Shah pon tunggu pic loncat2, u pilih elok2 Syuk, jgn amik pic sexy lak, hehhehehe

best pic kami yg u amik tepi pantai ni, si Hamdi lah paling pandai bergaya, Shah da mula pandai tu.. hehe