Tuesday, December 9, 2008

Raya Haji Di Rumah Shah

Lama jugak tak tulis dalam Bahasa Melayu.. Ok lah istimewanya AidilAdha berbanding raya puasa adalah memahami erti sebuah pengorbanan dalam kehidupan kita sehari hari. Tambah meriah laungan takbir dibolehkan selama tiga hari lamanya. Yup ...pagi lagi my mum dah call .. kena berleter sebab raya sorang sorang kat KL.. Dulu dah explain memang tak dapat balik sebab wad allocation yang menyebabkan sorang aje dan time macam ni memang susah nak minta orang lain cover, tambahan pulak raya tu jatuh Isnin.. Itulah nasib badan.. dah la raya puasa dulu pun on call malam raya ! Apa nak buat ? Lepas kena berleter, dia tanya jugak lastly daging tu nak masak apa untuk dikirimkan thru my sister yang dah kat kampung ..camtu prihatin si ibu ! Thanks mum for your understanding


Nasib Dr Shah jemput ke rumah bapanya, untuk meraikan raya haji ni...Wahaza yang keretanya accident pun tak dapat balik dan Hamdi yang stuck dengan presentation dia on Tuesday..Pengorbanan kan.. Shah pulak on call malam raya..Patutnya Saharil Conteng pun ikut sekali ..tp ..mmm landslide kot ! ha ha





Bersama Pak Zain, yang kerektor dia lebih kurang my dad jugak..rupa pun ada sikit kot iras..he he.. I like your Proton Zain la uncle !!



Gambar kat bawah ni kabur sikit almaklumlah kan 3 pemilik DLSR dalam gambar tu... sapalah yang ambil ni ?? he he he. Anyway...suka dengan ekspressi gambar ni.



To Shah and family, thank you for having us menghabiskan makanan ..he he..and nice to know your friends from different perspective and from their family background.


10 comments:

Inah said...

kenapa abg shah looks really charming in these pic..i wonder why :P

larikkk

syukur said...

bukan rasanya dalam gambar ni ajer..i believe he is charming as always..

Catz said...

selamat hari raya aidil adha...
catz

Faisal Admar said...

salam aidiladha bro! :)

syukur said...

Catz : Selamat Hari Raya jugak..

Faisal : Ye la Faisal..Happy Raya to u too

yazrie said...

nasib tak kempunan lauk raya kan?? hehehehe

wahaza extra said...

Blurnyer gambar tu.. confirm amatur lagi photographer dia... Muahahahaha

Wahidah said...

ciannya tk cuti lg eik....nasib la ade shah kan.....

budleee said...

proton zain?

axim said...

salam belated aidiladha..:)